Ombyggt vardagsrum

God morgon alla mina läsare och välkomna in till bloggen. Idag ska jag berätta om hur det gick till när jag skulle bygga till min villa för att få ett större vardagsrum och jag hoppas att min berättelse kan vara till nytta för er, om ni precis som jag planerar att bygga om eller bygga till. Jag tänker berätta om det företag som hjälpte mig att bygga till för det blev verkligen bra. Tack vare Tankereds Byggservice AB så kunde min idé om ett större vardagsrum bli verkligt. Det här är ett företag som kan hjälpa dig med väldigt mycket. Alltifrån renoveringar till konstruktioner kan de ordna på bästa sätt. Det här är ett företag som hjälper dig i Norrköping.  

Jag bor mycket vackert i Norrköping, som är en härlig stad att bo i. Nu kan jag njuta av den fina utsikten i mitt nya, större vardagsrum. Jag har utsikt ner mot centrum på husets västra sida och mot öster ser jag skogen. I det nya vardagsrummet känns huset mer integrerat med naturen. Dessutom blev det särskilt bra med braskaminen, som sprakar härligt så här på senhösten. 

Några grannar längre ner på gatan hade genom åren varit i behov av olika om- och tillbyggnader. De hade anlitat Tankereds därför att de är kända som en mycket bra byggfirma med erfarna och duktiga medarbetare som kan hjälpa till med de flesta tjänster inom bygg och snickeri. Med grannarnas goda erfarenheter var mitt val enkelt! Även jag anlitade denna firma och det har jag inte ångrat. Dessutom blev det mycket prisvärt, för givetvis använde jag mig av ROT- avdraget. Jag tycker verkligen att du ska höra av dig till denna firma om det finns något inom bygg som du planerar! Ha en fortsatt fin dag!