Ljusstöpet i Laholm

God dagens på er mina finisar som kommer in till bloggen för att i ur och skur få läsa alla mina inlägg. Vad har ni för er en dag som den här då? Själv kom jag hem för en stund sedan med en bärkasse full med ljus efter att ha varit och shoppat i en underbar butik som heter Ljusstöpet i Laholm. Jag sitter helst inne i höstmörkret och tänder levande ljus i hela lägenheten, det är så mysigt. Nu är jag så lyckligt lottad att jag bor alldeles i närheten av den här butiken som bedriver ljusförsäljning i Laholm. Det är så fina ljus så det är inte riktigt klokt. Handgjorda och vackra och i hög kvalitet. Ni har säkert köpt dåliga ljus i mataffären, ljus som rinner och sotar. Satsa på kvalitetsljus i stället och det finner ni om ni beger er till Ljusstöpet i Laholm. Jag brukar vara bra på att känna på mig saker, och just nu kände jag på mig att det är många av er som skulle vara intresserade av den här butiken och deras ljusförsäljning i Laholm. Även om ingen uttryckligen hört av sig och bett mig rekommendera någon butik som säljer ljus så vet jag att jag är långt ifrån den enda personen här i Laholm med omnejd som vurmar för levande ljus. Nu har jag höjt mysfaktorn ned flera hundra procent hemma hos mig och det tror jag att ni vill göra hemma hos er också så här om hösten. Det är en spännande butik att besöka, Ljusstöpet i Laholm. Här finner man inte bara vackra handgjorda ljus till sig själv. Om man vill ge bort en present så är det alltid lika rätt att ge bort ett ljus.