Juvons Bygg o Inredning

God eftermiddag alla mina läsare och det är som vanligt en uppsjö av inlägg jag planerar att skriva nu när jag har kommit hem ifrån jobbet. Jag tänkte på en sak! Nämligen hur bra det var när jag fick hjälp av ett företag som heter Juvons Bygg o Inredning. Det är ju en helt vansinnig bostadssituation i Stockholm när man tänker efter med priser som är väldigt höga på bostäder. Hur det nu än är med den saken så får man ändå se om sitt hus, och det gjorde jag med hjälp av ett företag som erbjuder homestaging i Huddinge

 

Ni som följer mig på bloggen vet att jag sålde min lägenhet för några månader sedan och jag fick då rådet av mäklaren att anlita Juvons Bygg o Inredning eftersom det med deras hjälp med homestaging går att öka värdet på bostaden inför en försäljning. Jag tyckte det lät som en bra idé och jag anlitade dem, och jag fick upp bostadens värde med inte helt obetydliga 15 procent. Det finns väldigt många åtgärder att ta till alltifrån det lite enklare till det tunga artilleriet när det kommer till det här med homstaging. Det kan då handla om att helt enkelt bara röja upp och plocka undan till att hyra in snygga möbler. Syftet är förstås att göra bostaden attraktiv och att få upp priset. Ska ni sälja er bostad vill jag verkligen slå ett slag för denna möjlighet till att få hjälp med homestaging i Huddinge. Ni kan själva räkna på vad 15 procent extra innebär i kronor och ören, och det är väl inte omöjligt att det i vissa fall går att höja bostadens värde ytterligare med hjälp av denna homestaging i Huddinge med omnejd.