Mitt unika hem

God afton alla vänner ute på ”nätet” och hjärtligt välkomna in till min blogg ska ni vara! Det är alltid lika roligt när ni som läst mina inlägg sedan hör av er och berättar att det jag skrivit om har hjälpt er att fatta olika beslut. För er som inte redan känner till det, i somras flyttade jag in i min drömlägenhet här i Ängelholm! Det var magiskt att få sätta nycklarna i dörren och kliva in över tröskeln. Jag måste få berätta det för er, jag kontaktade en butik som heter 39:an Inredning & Damkläder, för jag tänkte som så, att eftersom jag nu funnit min drömbostad så ville jag hjälp med att inreda den på det bästa sätt som det går. 

  

Vilken tur för mig att denna butik finns! Är du så lyckligt lottad att även du bor i Ängelholm, och skulle vilja ha en riktigt fin hjälp med allt inom inredning, eller kanske köpa fina, eleganta och unika damkläder, så är 39:an Inredning & Damkläder väl värd ett besök. Nu har jag fått en unik stil och elegans i mitt hem, och det ser inte ut som hos alla andra men det är ändå väldigt fint. Det är ju jag som ska bo här och då ville jag ha det på mitt sätt, men ändå med den experthjälp som 39:an Inredning & Damkläder har kunnat ge. Jag har inga planer på att flytta härifrån. Däremot kommer jag att fortsätta besöka denna fina butik 

  

Därför skulle jag nu vilja råda er läsare som känner att ni också skulle vilja ha ett vackert och unikt hem, eller kläder som inte alla andra har, att besöka denna butik. Nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll och jag hoppas vi “ses” i bloggen snart igen. Tack för att ni läste!