Målare

God morgon alla mina läsare och välkomna in till bloggen. Idag ska jag berätta om hur det gick till när jag skulle måla och tapetsera om i min bostadsrätt i Linköping. Det var sov- och vardagsrummet som skulle snyggas till.  Jag tänker berätta om det företag som hjälpte mig med bygget. Det är Målerientreprenörerna i Linköping AB som gjorde jobbet, för vår bostadsrättsförening rekommenderar oss att i första hand använda oss av just detta företag, när det gäller målning och tapetsering. 

  

En granne i lägenheten bredvid hade fått köket ommålat och nya tapeter i hallen. Det blev jättesnyggt och verkligen fackmannamässigt utfört. Jag blev också sugen på att göra i ordning i min lägenhet, och uppriktigt sagt så var det på tiden. Tapeterna hade suttit uppe i över 10 år och sett bättre dagar. Företaget med deras målare i Linköping är ett välrenommerat företag för de som arbetar där har mycket stora erfarenheter och gediget kunnande inom tapetsering och målning bland annat. Detta märktes tydligt för jobbet de utfört är av högsta kvalitet. Det är som om min lägenhet har fått sig ett ordentligt skönhetslyft och jag är glad att jag inte gjorde detta arbete själv. Även om jag är en rätt så händig person så vill jag att det som görs här hemma, ska vara proffsigt och riktigt snyggt, inte amatörmässigt. 

  

Så om du liksom jag är i behov av hjälp av en målare i Linköping med omnejd så kan både jag och mina grannar verkligen rekommendera dig att höra av dig till dem. Målerientreprenörerna i Linköping AB är ett företag som kan hjälpa både dig som privatperson, eller dig som har ett företag. Målarna har alla nödvändiga utbildningar och certifikat och dessutom är de väldigt prisvärda. Du kan alltid begära en offert och sedan fundera i lugn och ro på deras föreslagna åtgärder, utan några förpliktelser. Ha en fortsatt fin dag!