Service av vitvaror i Västervik

Godmorgon alla mina fina läsare. Hur har er dag varit?

Min dag har varit bra förutom att när jag kom hem så låg det vatten över hela köksgolvet. Då visar det sig att vår diskmaskin hade börjat läcka. För jag satte på diskmaskinen innan jag gick till jobbet och då hade den börjat läcka. Så det var hur mycket vatten som helst, över hela golvet, och det var ju inte det man ville fixa efter man kom hem från en lång dag på arbetet. Men det som är tur är att vi har BL:s Hushållsmaskiner arbetar med service av vitvaror i Västervik och de kunde komma hit idag och fixa maskinen på ett snabbt och smidigt sätt vilket var otroligt skönt. Och det är tack vare er läsare jag visste att detta företag fanns. Eftersom jag hade problem med min tvättmaskin för ett år sedan och då var det många av er läsare som tipsade mig om BL:s Hushållsmaskiner och min tvättmaskiner fungerar även den fortfarande helt felfritt.

Du gillar kanske också...