Mina naglar är äntligen fina

Åh vad jag älskar att gå till en skönhetssalong och fixa iordning mina naglar. Att veta innan man går dit att man kommer få en kvalitativ och erforderlig nagelvård och nagelförlängning. Jag går alltid till H&A Beauty för att fixa mina naglar på grund av att jag vet att all deras personal har både en god utbildning samt lång erfarenhet inom denna bransch och det passar perfekt för mig som har omfattande hjälpbehov av mina naglar och det är väldigt viktigt för mig att dit jag går vet vad jag behöver och vad jag inte ska ha för material på naglarna för att få bästa möjliga nagelvård och nagelförlängning. Så om ni har problem med era naglar eller att era nagelförlängningar brukar lossna ganska snabbt efter ni varit hos en salong bör ni testa dem på H&A Beauty för då kan jag garantera att ni inte kommer bli missnöjda. För mer information om dem kan ni ringa till dem på telefonnummer 072 – 352 55 55 eller så kan ni bara gå till deras butik där de utför nagelförlängningar på Östermalm: Grev Turegatan 24, Stockholm. 

Du gillar kanske också...