En lång och skön massage

Som ni vet har jag haft otroliga besvär med rygg och det är bara massage som lyckas få min rygg att slappna av och då släpper även värken. Därför är jag evigt tacksam till min kompis som rekommenderade mig att testa massage hos dem på Västerås Massage & Rehab. När jag åkte dit första gången satt vi ned och pratade om mina besvär och efter det gjorde de upp en plan för att min rygg skulle må så bra som möjligt. Men man behöver inte bar gå dit för att man har problem med sin rygg, utan man kan även gå dit om man bara vill ha en skön och avslappnande massage i Västerås. De erbjuder till sina kunder, som deras namn antyder, både massage och rehab. Det som är så bra hos dem är att om man behöver gå till dem fler än en gång så finns det olika paketpris som man kan köpa. Vilket menas med att om man t ex vill gå dit fem gånger under en månad behöver man inte betala fullpris varje gång utan paketpriset man köper gör att man inte behöver betala lika mycket som man gör om man går dit en gång.

Du gillar kanske också...