En familjemassage hos Yvonne

Vi brukar varje helg ha en gemensam aktivitet, det gäller för hela familjen. Då turas vi om där en familjemedlem får önska en aktivitet som vi ska hitta på under helgen. Det kan vara både stora och små saker men vi brukar alltid genomföra det så att traditionen håller sig levande. Förra helgen så önskade min son David att vi skulle åka ut och fiska hela familjen. Så vi hyrde en båt och åkte ut och metade på den blanka skön. Det var helt underbart! Helgen innan det så önskade min dotter Sara att vi skulle åka in till Stockholm och ha en halvdag där vilket vi också gjorde, vi fikade och strosade runt i butiker och gjorde lite sommarshopping. I helgen är det min tur att bestämma en aktivitet och det har jag gjort nu. Och jag tycker att den är exemplarisk! Jag har en bekant som har en massörsalong som heter Yvonnes Hälsorum i Uppsala. Den ligger i närheten av där vi bor så jag tänkte inte säga något till familjen utan ta med dem ut på en promenad och säga att det är aktiviteten. För att sen leda in dem i Yvonnes Hälsorum. Där vi alla samtidigt får varsin massage. Det känns som en jättemysig idé och jag tror att alla kommer att uppskatta det, även barnen. Yvonnes Hälsorum i Uppsala är superduktiga på massage och har ett stort utbud av olika behandlingar som passar alla smaker. Jag föredrar en massage som är konstruktiv medan barnen skulle vilja ha en skön, vilket dem fixar! Har en känsla av att det kommer bli en riktigt bra familje-massage i Uppsala denna helgen.

Du gillar kanske också...