Bilverkstad i Jönköping

Nu äntligen har jag fått min bil tillbaka från en bilverkstad i Jönköping som har lagat min bil efter jag krockade med den för en vecka sedan och jag måste säga att de har gjort ett fantastiskt jobb med bilen och löst det som var sönder med den på ett snabbt och smidigt sätt. Har ni några erfarenheter av att ha varit med i en krock och i så fall har ni några tips på vad man bör göra?

Och till sist vill jag bara säga ett stort tack till alla som tipsade mig om att jag borde anlita Ribic Motorer. De var verkligen så bra och hjälpsamma som ni sa att de skulle vara. Det kändes som att de kollade igenom hela min bil noggrant och gjorde bara det som behövdes och det som jag ville ha fixat. De gjorde inget extra som skulle göra att det skulle kostade extra mycket utan det som var nödvändigt fixade de iordning.

Men nu ska jag försöka lägga mig i sängen och sätta på en bra serie som man kan somna gott till.

Ha nu en bra kväll så hörs vi igen imorgon. 

Du gillar kanske också...